Pradžia

Mokymai

Mokymai

Lapkričio 17 d. organizuojama nemokamas seminaras ūkininkams, avių laikytojams, ar kitiems asmenims, norintiems užsiimti avininkyste, ar besidomintiems mėsos perdirbimo technologija.

Vietos yra dvi pasirinktinai: Lapkričio 17 d. nuo 9:00 val.

  1. Lazdijų Picerijoje, Nepriklausomybės a. 2, Lazdijai, Lazdijų r.;
  2. „Pyplio baras“, Dzūkų g. 18, Šeštokai, Lazdijų r.

Numatoma kursų lektorė: Vet. gydytoja Jurgita Autukaitė ir maisto technologė Renata Bubnė

Numatomos kursų temos:

  1. Problemos ūkiuose, taikomos profilaktikos priemonės – į ką atkreipti dėmesį, mikroelementų įtaka avių organizmui, makroelementų įtaką avių organizmui;
  2. Problemos aktualios 2022 metais Lietuvos ūkiuose, infekcinės ligos. Avių lytinė brandą, kergimas, veislinio avino parinkimas.
  3. Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas naujų mėsos gaminių kūrimui. Funkcionaliųjų produktų kūrimo tendencijos, sveikatingumo ir maistingumo teiginių kontrolė
  4. Avienos pusgaminių su sumažintu sočiųjų riebalų ir padidintu skaidulų kiekiu gamyba.

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA!

Prašome apie savo ketinimą dalyvauti seminare informuoti mob. tel. nr. 8 670 13140 arba el.paštu zydrune.gustauskiene@lsmuni.lt

Informacija atnaujinta 2022-11-14 15:25