Mokymai

Lapkričio 17 d. organizuojama nemokamas seminaras ūkininkams, avių laikytojams, ar kitiems asmenims, norintiems užsiimti avininkyste, ar besidomintiems mėsos perdirbimo technologija.
Vietos yra dvi pasirinktinai: Lapkričio 17 d. nuo 9:00 val.
- Lazdijų Picerijoje, Nepriklausomybės a. 2, Lazdijai, Lazdijų r.;
- „Pyplio baras“, Dzūkų g. 18, Šeštokai, Lazdijų r.
Numatoma kursų lektorė: Vet. gydytoja Jurgita Autukaitė ir maisto technologė Renata Bubnė
Numatomos kursų temos:
- Problemos ūkiuose, taikomos profilaktikos priemonės – į ką atkreipti dėmesį, mikroelementų įtaka avių organizmui, makroelementų įtaką avių organizmui;
- Problemos aktualios 2022 metais Lietuvos ūkiuose, infekcinės ligos. Avių lytinė brandą, kergimas, veislinio avino parinkimas.
- Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas naujų mėsos gaminių kūrimui. Funkcionaliųjų produktų kūrimo tendencijos, sveikatingumo ir maistingumo teiginių kontrolė
- Avienos pusgaminių su sumažintu sočiųjų riebalų ir padidintu skaidulų kiekiu gamyba.
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA!
Prašome apie savo ketinimą dalyvauti seminare informuoti mob. tel. nr. 8 670 13140 arba el.paštu zydrune.gustauskiene@lsmuni.lt
Informacija atnaujinta 2022-11-14 15:25